Other languages with Google Translate

Församlingsgården Munken

Bild: Hans Hartman

Välkommen till församlingsgården Munken, som är en central plats för olika aktiviteter i Sigtuna församling, utöver verksamheten i våra kyrkor. Här finns aktiviteter för alla åldrar som t ex öppen förskola, olika barngrupper, ungdomsgrupper, konfirmandverksamhet, körverksamhet, middagsbön och sopplunch, samtalsgrupper, kristen djupmeditation och mycket mer.

Den nyrenoverade och tillbyggda församlingsgården rymmer nu en stor sal med plats för många, ett kyrktorg och ett antal mindre verksamhetsrum - tillsammans med kontor för personalen. Församlingsexpeditionen är tillsvidare flyttad till St Persgatan 3, 19330, Sigtuna.