Nyheter

Aktuellt från Sävar-Holmöns församling

Succé för Sävacamp - tillbaka igen 2022

Publicerad:

Massor av barn har sedan starten 2013 fått chansen att börja sommarloven med idrott, friluftsliv, dans, spel och lek. Samtidigt har ungdomar fått träna sina ledaregenskaper. Coronaåret 2021 blev inget undantag och nu laddar Sävar-Holmöns församling tillsammans med övriga arrangörer för jubileumsåret 2022.

Corona-utbrott bland kyrkogårdspersonalen

Publicerad:

Under första veckan i maj testade ett flertal ur personalen på Sävar kyrkogård positivt för Covid-19. Församlingens kontinuerliga arbete med att hindra smittspridning mellan yrkesgrupper har varit framgångsrikt och ingen personal utanför vaktmästargruppen har blivit smittad.

Holmöborna köper Prästgården

Publicerad:

Efter en flera år lång process har holmöborna genom ett nystartat aktiebolag nu tagit över Holmöns prästgård. Att gården fortsätter att vara en mötesplats för både bofasta och tillresande gäster är något som alla är glada över.

Dags att ta adjö av Café S:t Mary

Publicerad:

S:t Mary-projektet som pågått i Sävar-Holmöns församling sedan 2017 går mot sitt slut. Fredag 20 december är därför sista chansen att fika på mysiga Café S:t Mary i Sävar Hembygdsgård.

Att gifta sig litet är också stort

Publicerad:

Många har säkert bilden av ett kyrkbröllop som en stor affär med många gäster och allt planerat in i minsta detalj Men det går lika bra att göra tvärt emot. Vi har träffat brudparet som satsade smått.