JoyVoice

Den här Täfteå-kören för barn i åk 4-6 tar vid där JoyKids slutar. För det är väl klart att du vill fortsätta att sjunga?

Det är inte så dumt att bli ett par år äldre! För jämfört med i JoyKids får du nu lära dig nya saker som att sjunga i mikrofon och göra lättare koreografi till sångerna. Dessutom får du vara med och hjälpa ledarna att bestämma vad ni ska sjunga och vilka aktiviteter ni ska göra.

Några gånger per termin sjunger vi upp, ibland själva och ibland tillsammans med andra körer.

Att vara med i JoyVoice är helt gratis men man måste anmäla sig. Antalet platser är begränsat och vi tillämpar principen först till kvarn ...

För att vara med så måste man ha möjlighet att ta sig själva till och från övningarna, ledarna hämtar inte på frititids.

Övningar torsdagar 15.45 - 16.30 i Täfteå byakyrka

Terminsstart med barnkördag hösten 2022

Vi sparkar igång terminen med en barnkördag lördag 24 september tillsammans med barnkörerna Joykids Sävar och Joykids Täfteå. Dagen avslutas med en konsert för Världens barn i Sävar kyrka. Dagen är helt gratis. Mer informtion om tider med mera får du när du anmält dig.

Höstens första vanliga övning blir den 29 september.

Anmäl dig här

Vi tar in nya medlemmar även under terminerna. Fyll i en intresseanmälan nedan så meddelar kontaktar vi dig så snabbt vi kan.