JoyVoice

Den här Täfteå-kören för barn i åk 4-6 tar vid där JoyKids slutar. För det är väl klart att du vill fortsätta att sjunga?

Det är inte så dumt att bli ett par år äldre! För jämfört med i JoyKids får du nu lära dig nya saker som att sjunga i mikrofon och göra lättare koreografi till sångerna. Dessutom får du vara med och hjälpa ledarna att bestämma vad ni ska sjunga och vilka aktiviteter ni ska göra.

Några gånger per termin sjunger vi upp, ibland själva och ibland tillsammans med andra körer.

Att vara med i JoyVoice är helt gratis men man måste anmäla sig. Antalet platser är begränsat och vi tillämpar principen först till kvarn ...

För att vara med så måste man ha möjlighet att ta sig själva till och från övningarna, ledarna hämtar inte på frititids.

Övningar torsdagar 15.45 - 16.30 i Täfteå byakyrka

Hösten 2021 startar vi 7 oktober

Corona-information

För att undvika smittspridning håller många av våra gruppaktiviteter till utomhus. Vi ser till att hålla god handhygien, försöker hålla rekommenderat avstånd – speciellt vid sång och är extra noga med hygienen vid servering av fika. Precis som i skolan gäller att ditt barn ska stanna hemma vid symptom på förkylning och stanna hemma minst två dagar efter att barnet blivit symptomfritt.

Anmäl dig här

Antalet platser i kören är begränsat men vi tar in nya medlemmar även under terminerna. Fyll i en intresseanmälan nedan så meddelar vi så fort det finns en plats ledig.

Körledare

Emanuel Forslund