Täfte Joykids

En barnkör för dig som går i årskurs 1-3. Vi sjunger ösiga sånger och leker roliga lekar!

Om du gillar att sjunga och bor i Täfteå (eller i närheten) så är det klart att du ska vara med i Täfte Joykids. Vi blandar musik och lek och övar en gång i veckan efter skolan. Några gånger per termin sjunger vi upp, ibland själva och ibland tillsammans med andra körer.

Att vara med i kören är helt gratis men man måste anmäla sig. Antalet platser är begränsat och vi tillämpar principen först till kvarn ...

För att alla ska kunna vara med ordnar vi hämtning av de barn som går på fritids och följer dem tillbaka efteråt. Barnen hämtas på skolgården klockan 14.40 och är tillbaka på skolan cirka 16.00.

Övningar torsdagar 15.00 - 15.45 i Täfteå byakyrka

Hösten 2020 startar vi vecka 37, 10 september

Corona-information

Sävar-Holmöns församling har utifrån Folkhälsomyndigheten rekommendationer valt att fortsätta erbjuda samlingar och körer för barn. Vi ser till att hålla god handhygien, försöker hålla rekommenderat avstånd – speciellt vid sång och är extra noga med hygienen vid servering av fika. Precis som i skolan gäller att ditt barn ska stanna hemma vid symptom på förkylning och stanna hemma minst två dagar efter att barnet blivit symptomfritt.

Anmäl dig här

Antalet platser i kören är begränsat men vi tar in nya medlemmar även under terminerna. Fyll i en intresseanmälan nedan så meddelar vi så fort det finns en plats ledig för ditt barn.

Körledare

Emanuel Forslund

Musikpedagog

För några år sedan spelade vi in en skiva med tre sånger. Den går att köpa för 50 kr/st på församlingens expedition i Sävar. Ett smakprov kan du höra i Youtube-klippet nedan.