Joykids – barnkörer i Sävar och Täfteå

Ett namn – två körer. Joykids är för dig som går i årskurs 1-3. Vi sjunger ösiga sånger och leker roliga lekar!

Om du gillar att sjunga och bor i Sävar, Täfteå (eller i närheten) så är det klart att du ska vara med i Joykids. Vi blandar musik och lek och övar en gång i veckan efter skolan. Några gånger per termin sjunger vi upp, ibland själva och ibland tillsammans med andra körer.

Att vara med i Joykids är helt gratis men man måste anmäla sig. Antalet platser är begränsat och vi tillämpar principen först till kvarn ...

För att alla ska kunna vara med ordnar vi hämtning av de barn som går på fritids i Sävar och Täfteå och följer dem tillbaka efteråt.

Joykids Sävar

Övningar i Sävar kyrka, Onsdagar 15.00–15.45

I Sävar övar Joykids på onsdagar i Sävar kyrka. Ledarna hämtar barnen på skolgården cirka klockan 14.40 och följer dem tillbaka när övningen är slut.

Första övningen HT 2021 blir den 6 oktober.

Joykids Täfteå

Övningar i Täfteå byakyrka, torsdagar 15.00–15.45

I Täfteå övar Joykids på torsdagar i byakyrkan. Ledarna hämtar barnen på skolgården cirka klockan 14.40 och följer dem tillbaka när övningen är slut.

Första övningen HT 2021 blir den 7 oktober.

Corona-information

För att undvika smittspridning håller många av våra gruppaktiviteter till utomhus. Vi ser till att hålla god handhygien, försöker hålla rekommenderat avstånd – speciellt vid sång och är extra noga med hygienen vid servering av fika. Precis som i skolan gäller att ditt barn ska stanna hemma vid symptom på förkylning och stanna hemma minst två dagar efter att barnet blivit symptomfritt.

Anmäl dig här

Antalet platser i körerna är begränsat men vi tar in nya medlemmar även under terminerna. Fyll i en intresseanmälan nedan så meddelar vi så fort det finns en plats ledig för ditt barn.

Körledare

Emanuel Forslund