Foto: Alex Giacomini

Konfirmand 22-23: Är du nyfiken?

Vem är jag? Vad är meningen med mitt liv? Finns Gud? Funkar bön? Vad är kärlek? Varför finns jag här på jorden? Vad händer efter döden?

Är du nyfiken? Det som behövs är att du är öppen för att utforska meningen med livet.  Konfirmandtiden är ett bra tillfälle att lära sig mer om sig själv och om livet. Tillsammans gör vi en upptäcktsresa från universums yttersta kant rakt in i ditt hjärta och tar reda på vad kristen tro egentligen handlar om.

Som konfirmand upplever vi saker tillsammans. Vi åker iväg på läger, gör studiebesök och provar på nya saker tillsammans. Vi får nya vänner, växer som människor och lyssnar till olika människors berättelser om livet. Vi samtalar, diskuterar och dramatiserar. Vi sjunger och dansar, tävlar och vi leker en hel del.

Är du född 2008 eller går i årskurs 8!
Ta steget och bli konfirmand nu i höst!

Den 31 augusti är det upptakt för konfirmandåret i Åbygården i Läckeby.
Vi träffas sedan varannan onsdag från den 14 september klockan 17-19:30 i Åbygården i Läckeby. Vi har bara träffar när det är skola och vi har inte träffar på lov och helgdagar.

Vi har tre läger:
Läger 1: 30 september - 02 oktober 2022
Läger 2: 13 - 15 januari 2023
Läger 3: 18 - 21 maj 2023.

Under konfirmandåret kommer konfirmanderna att gå i gudstjänst vissa söndagar. Söndagen den 4 september klockan 10 i Åby kyrka har vi upptakt för gudstjänstbesöken tillsammans konfirmand och anhöriga. Vi kommer även att ha fyra konfirmandgudstjänster där anhöriga också väntas komma med under året, 16 oktober och 13 november samt 5 februari och 5 mars i Ryssby kyrka.

Vi har även Öppet hus för anhöriga en gång på hösten onsdag 5 oktober 17-19:30 och en på våren 3 maj 17-19:30.

Vi har vår redovisning lördagen den 27 maj klockan 18 i Ryssby kyrka och konfirmation den 28 maj klockan10 Åby kyrka.

Anmälan till konfirmationsåret 22-23 i Ryssby-Åby

Uppgifter om konfirmanden

Uppgifter om anhörig

Undrar du över något? Kontakta Mikael!