Vårt arbete

Här är alla verksamheter samlade på ett och samma ställe. För aktuell information, se vår kalender!

Barn & Ungdom

Sång & musik, pyssel, lekar och andakter. Nu är terminen slut för i vår och ett härlig sommarlov väntar! Till hösten börjar barn- och ungdomsverksamheten v 36 igen, varmt välkomna tillbaka då!

Messy Church - ett nytt kreativt sätt att vara kyrka!

Messy Church är tillbaka i september igen!

Bibeläventyret

Ett kreativt sätt att undervisa om Bibeln.

Konfirmand 22-23: Är du nyfiken?

Vem är jag? Vad är meningen med mitt liv? Finns Gud? Funkar bön? Vad är kärlek? Varför finns jag här på jorden? Vad händer efter döden?

Sjung i kör!

Gillar du att sjunga? Här hittar du våra körer och sånggrupper för alla åldrar.

Någon har lagt en hög med stickade kläder och en barntvål på ett bord med mattor och andra hantverk.

Åbyträffen

Sista träffen för terminen blir nu på torsdag 9 juni kl. 9.30 i Åbygården.

Närbild på ett par lappade jeans.

Lappen

jämna tisdagar under terminerna träffas den skapande gruppen Lappen i Mariagården i Rockneby.

Slå en diakon!

Här finns möjlighet att träna på hemmaplan på ett enkelt och lekfullt sätt med diakon Håkan, vem kan slå honom?

En skål soppa och en brödbit står framdukat på ett bord.

Torsdagsträffen

Gemenskap & mat i Mariagården i Rockneby, första torsdagen i månaden.

Kyrkans lunch

Sista torsdagen i månaden erbjuds kyrkans lunch på träffpunkt Äringen i Läckeby.

Frukostträffar

Några gånger varje termin erbjuds frukostträffar i församlingshemmen Mariagården i Rockneby och Åbygården i Läckeby.

Cafékvällar

Flera gånger under terminerna bjuder vi in till olika musikcaféer och stickcaféer i församlingshemmen Mariagården i Rockneby och Åbygården i Läckeby.

Närbild på en kvist med röda blad och svarta bär.

Mitt i livet - Temasamlingar

Välkommen till samlingar för alla åldrar om teman om berör oss alla. Kom på en, två eller alla samlingar.