Barn & Ungdom

Sång & musik, pyssel, lekar och andakter. Välkommen att anmäla ditt barn till våra barn- och ungdomsgrupper.

Vi vill att barnen i Rockneby och Läckeby ska lära känna varandra, ha roligt tillsammans med varandra och få veta mer om vad kristen tro är. Vi erbjuder många olika aktiviteter för barn i alla åldrar, nytt för hösten är Messy Church som du kan läsa mer om lite längre ner på sidan. Välkommen att anmäla ditt barn, gärna före 26/8!

BARN 0-3 ÅR
Kling, klang i bygget

9.30-11.30 Onsdagar Ryssby kyrka Terminsstart 4/9 (OBS lokal, det står fel i vårt utskick!)
9.30-11.30 Torsdagar Åbygården Terminsstart 5/9
Ansvarig ledare: pedagog Helena Bäckman

Träff för föräldralediga med småbarn och lite äldre syskon, fokus på åldrarna 0-3 år.
Vi bjuder på enkelt fika och vi sjunger tillsammans med fokus på rytmik och avslutar med lek och samtal. Mat till de allra minsta tas med av föräldrar.
Kom båda dagarna eller den dagen som passar bäst, vi blir jätteglada om föräldrar från Ryssby också kommer till Åby och tvärt om.
INGEN FÖRANMÄLAN, KOM DE GÅNGER DET PASSAR DIG OCH DITT BARN!

TJEJER & KILLAR FK - ÅR 2
Kyrkkulan

14.00-15.30 Måndagar Ryssby kyrka Terminsstart 2/9 (OBS sluttiden, det står fel i utskicket vi gjort)
13.00-14.20 Torsdagar Åbygården Terminsstart 5/9

Vi hämtar och lämnar vid skola/fritids. Skapande som dans, drama, sång, målning, bakning och mycket annat. Det vi gör i  gruppen kommer vara en del av söndagseftermiddagarnas familjegudstjänster dit hela familjen är välkommen!

Ansvarig ledare för Kyrkkulan är pedagog Helena Bäckman och barnledare Cajsa Bökman (Ryssby) och barnledare Helena Danielsson (Åby och Ryssby).

Här anmäler du ditt barn till Kyrkkulan.

TJEJER & KILLAR ÅR 3-6
CREATE

16.00-17.30 Tisdagar Åbygården Terminsstart 3/9
15.30-17.00 Onsdagar mariagården Terminsstart 4/9 (OBS Tiden, vi har fått ändra den, i utskicket står tyvärr fel tid!)

Ansvarig ledare för Create är pedagog Helena Bäckman och barnledare Cajsa Bökman (Ryssby) och barnledare Helena Danielsson (Åby).

Här anmäler du ditt barn till Create.

Barnkörer

15.00-16.00 Tisdagar Mariakören i Åbygården FK - år 6 start 3/9
14.45 - 15.30 Onsdagar Barnkör i Ryssby kyrka FK - år 6 start 4/9 (OBS TIDEN, VI HAR FÅTT ÄNDRA DEN, I UTSKICKET STÅR tyvärr FEL TID!)

Vi hämtar och lämnar vid skola/fritids. Vi sjunger tillsammans i veckorna och i några av familjegudstjänsterna.

UNGDOMSGRUPP - FRÅN 13 ÅR

19.00-21.00 Fredagar Åbygården Terminsstart 6/9
Ansvarig ledare: Cajsa Bökman

I denna  gruppen samtalar vi om tro på Gud, livet i allmänhet, vi gör utflykter mm. Aktiviteterna bestämmer vi tillsammans.

FÖR ALLA ÅLDRAR - MESSY CHURCH

eN ONSDAG I MÅNADEN I NÅGOT AV VÅRA FÖRSAMLINGSHEM, MAT, SKAPANDE, GUDSTJÄNST & GEMENSKAP. iNGEN FÖRANMÄLAN, GRATIS!

LÄS MER HÄR!

Välkommen till Ryssby-Åby!