Foto: Alex & Martin/ IKON

Barn & Ungdom

Sång & musik, pyssel, lekar och andakter. Vecka 36 börjar alla grupper igen, välkommen att anmäla ditt barn här!

Grupperna träffas i Mariagården i Rockneby, det är det vita huset mitt emot Ryssby kyrka, och ibland i Ryssby kyrka. I Läckeby är det Åbygården som gäller, det är det gula huset bredvid Åby kyrka. Vi vill att barnen i Rockneby och Läckeby ska lära känna varandra, ha roligt tillsammans med varandra och få veta mer om vad kristen tro är, därför blir det en del träffar mellan grupperna under terminen. Ibland kan det bli ändringar i grupperna, håll utkik här eller på vår Facebook-sida, vi försöker uppdatera så fort vi kan.

Höstterminen 2022 startar vecka 36.

BARN 0-3 ÅR
Kling, klang i bygget

9.30-11.30 Onsdagar Ryssby kyrka, Rockneby
Ansvarig ledare: pedagog Helena Bäckman

Träff för föräldralediga med småbarn och lite äldre syskon, fokus på åldrarna 0-3 år.
Vi bjuder på enkelt fika och vi sjunger tillsammans med fokus på rytmik och avslutar med lek och samtal. Mat till de allra minsta tas med av föräldrar.
Gemensam grupp för barn i både Rockneby och Läckeby.
INGEN FÖRANMÄLAN, KOM DE GÅNGER DET PASSAR DIG OCH DITT BARN!

Start 7 september

TJEJER & KILLAR FÖRSKOLEKLASS - ÅK 1
Kyrkis (anmälan till gruppen i Åby är stängd, kontakta Helena Bäckman för mer information)

14.45-16.15 Tisdagar Mariagården, Rockneby
13.00-15.00 Onsdagar Åbygården, Läckeby, mellanmål

Vi hämtar och lämnar vid skola/fritids. Bibelberättelser och andakt varvas med kreativt skapande.

Start 6 & 7 september

Ansvarig ledare för kyrkis är pedagog Helena Bäckman och barnledare Patrice Voksepp (Ryssby) och barnledare Helena Danielsson (Åby).

Här anmäler du ditt barn!

TJEJER & KILLAR ÅK 2 - 3
Kyrkkulan

14.00-16.00 Måndagar Åbygården, Läckeby, mellanmål
14.45-16.15 Tisdagar Mariagården, Rockneby

Start 5 & 6 september

Ansvarig ledare för Kyrkkulan är pedagog Helena Bäckman och barnledare PATRICE VOKSEPP (Ryssby) och barnledare Helena Danielsson (Åby ).

Här anmäler du ditt barn till Kyrkkulan.

TJEJER & KILLAR ÅK 4-6
CREATE

16.00-17.30 Onsdagar Mariagården, Rockneby, frukt

Gemensam grupp för Åby och Ryssby, vi skjutsar barnen från Åbygården 15.30 och tillbaka direkt efter att gruppen slutat. Bibelberättelser och andakt varvas med kreativt skapande.

Start 7 september

Ansvarig ledare för Create är pedagog Helena Bäckman och barnledare PATRICE VOKSEPP och barnledare Helena Danielsson.

Här anmäler du ditt barn till Create.

Barnkörer

14.00-15.00 Tisdagar Lilla Mariakören FK - Åk 2 i Åbygården,
Läckeby, mellanmål

15.15-16.15 Tisdagar Stora Mariakören Åk 3 - 6 i Åbygården,
Läckeby

13.45 - 14.45 Onsdagar Lilla DIAMANTEN FK - Åk 2 i Mariagården, Rockneby, mellanmål

15.00-16.00 Onsdagar stora DIAMANTEN Åk 3 - 6 i Mariagården. Rockneby, mellanmål

Vi hämtar och lämnar vid skola/fritids. Vi sjunger tillsammans i veckorna och i några av familjegudstjänsterna på söndagar.

Start 6 & 7 september

UNGDOMSGRUPP - 13 ÅR OCH UPPÅT

18.00-21.00 JÄMNA Fredagar Åbygården, Läckeby
18.00-21.00 OJÄMNA Fredagar Mariagården, Rockneby
Ansvarig ledare: Patrice Voksepp

Träffas, lyssna på musik, spela spel, prata om livet och Gud, fika, titta på film, göra utflykter, hänga, be tillsammans.
Nästan allt kan hända! Var med och forma fredagshänget!

Smsa gärna Patrice på 070-299 37 80 om du kommer! Eller bara dyk upp om du har lust, och kolla om vi är där!

Start 9 september

FÖR ALLA ÅLDRAR - MESSY CHURCH

EN ONSDAG I MÅNADEN I NÅGOT AV VÅRA FÖRSAMLINGSHEM, MAT, SKAPANDE, GUDSTJÄNST & GEMENSKAP. INGEN FÖRANMÄLAN, GRATIS!

LÄS MER HÄR!

Välkommen till Ryssby-Åby!