Välkommen att gifta er i Östra Ryds församling!

All kärlek kommer från Gud och självklart vill vi välsigna er, be för er och fira er kärlek till varandra. Så välkomna att boka en tid för er vigsel.

Svenska kyrkans hemsida finns mer information om hur vigselakten går till och tips på psalmer, musik och  texter att läsa för att er dag ska bli just så speciellt och fin som ni önskar.

Bröllop i kyrkan kan vara mycket enkelt med bara två vittnen eller en stor fest med många gäster och allt däremellan.

Vackra brudkronor finns att låna om du vill.

Vigsel sker utan kostnad i någon av församlingens kyrkor: Gårdeby, Västra Husby eller Östra Ryd. Kravet är att minst en av er båda ska tillhöra svenska kyrkan. Bokning sker på församlingsexpeditionen.

Hindersprövningsblankett och namnändringsblankett beställs hos Skatteverket

Vill ni låna ett församlingshem för att ha er bröllopsfest kan ni göra det utan kostnad i samband med vigsel.