Foto: s.åström

Konfirmation i Domsjö/Hållänget

Vill du vara med om något som skapar minnen för livet?

Svenska kyrkan erbjuder dig i åk 8 att delta i konfirmationsläsning som
avslutas i juni 2023.

Funderar du ibland på allt det där med livets mening? Vad kommer allt ifrån? Vänskap och kärlek? Godhet och ondska? Konfirmation handlar om tro, och den handlar om dig!
För kristen tro handlar om livet: om just dig, om allt och alla du bryr dig om och hur det är att vara människa här i vår värld.

Konfirmationen handlar också om en massa annat. Om skratt, lek och allvar, om samtal och Bibeln, om gamla vänner och nya vänner och om Jesus och andakter och gudstjänster. Och läger såklart!

Vad är egentligen viktigt?
Funderar du ibland på allt det där med livets mening? Vad kommer allt ifrån? Vänskap och kärlek? Godhet och ondska? Konfirmation handlar om tro, och den handlar om dig!
För kristen tro handlar om livet: om just dig, om allt och alla du bryr dig om och hur det är att vara människa här i vår värld.

Konfirmationen handlar också om en massa annat. Om skratt, lek och allvar, om samtal och Bibeln, om gamla vänner och nya vänner och om Jesus och andakter och gudstjänster. Och läger såklart!

#domsjokonfa
Vi ses direkt efter skolan på tisdagar och börjar alltid med ett gemensamt drop-in fika. Sen tar vi plats i sofforna och pratar om det som är viktigt. 
Soffan är en bra plats att sjunka ner i för att prata om livet, Gud och kristen tro. 

Vid varje träff har vi en andakt där vi tänder ljus och ber för oss själva och andra. 

Här finns gott om plats för både skratt och allvar. Känn dig välkommen som du är med just dina tankar och erfarenheter.

Vi har ett läger redan på hösten där vi får lära känna varandra. På våren åker gruppen  till äventyrsön Vässarö i Stockholms skärgård.

Konfirmation
Vår konfirmationstid tillsammans avslutas med konfirmation i Domsjö
kyrka i juni.

Startträff

Låter det intressant? Välkommen på startträff för blivande konfirmander och vårdnadshavare, tisdag 27/9 kl 18.30 i Domsjö kyrka.
Vi informerar och det ges möjlighet att träffa våra konfaledare och ställa frågor till dem.

Att konfirmeras är gratis, även när vi åker på läger.