Månadsblad

Här kan du ladda ned Nynäshamns församlings månadsblad.

Församlingens månadsblad

Här nedan kan du ladda ned församlingens månadsblad.

Tänk på att alla blad trycks med reservation för tryckfel och ändringar, kolla aktuell kalender på startsidan innan du beger dig mot en planerad aktivitet:

www.svenskakyrkan.se/nynashamn

Ibland händer det att månadsbladet tar för stort utrymme för att laddas upp i klartext. Då fungerar inte skärmläsaren till PDFerna. Fyll i formuläret nedan om du önskar få den större filen skickad till dig för skärmuppläsning (ca 50-250 MB) eller om du önskar få månadsbladet till din fysiska brevlåda.

Genom att fylla i och skicka ovanstående uppgifter godkänner du att dessa skickas med e-post till församlingens brevlåda och används för kontakt via e-post eller brev gällande information om månadsbladet. Uppgifterna hanteras av kansliet i Nynäshamns församling.