Visa vägen-priset

Hjälp till att rösta på oss!

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

Priset går till de arbetsgivare och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, i stället för till vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en persons funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sin egen verksamhets bästa.

När allmänheten har fått säga sitt, går de som har flest röster i respektive kategori och region vidare till Visa vägen-juryn. Juryn utser de regionala vinnarna som hyllas på de regionala prisutdelningarna. Alla regionala vinnare går vidare som finalister till den stora Visa vägen-galan i Stockholm den 25 november.

Klicka här för att gå in och rösta på oss: Rösta på Nordmarkens pastorat