Washington

I Washington firas svenska gudstjänster i Augustana Lutheran Church. Församlingen grundades av utvandrade svenskar år 1918.

Sedan 1970-talet har svensk gudstjänst firats i Washingtonområdet och år 1996 bildade vi vår nuvarande församling.

Kyrkoherden i Svenska kyrkan i New York reser i regel hit första helgen i varje månad från september till och med juni, då firar vi söndagsmässa.

Är du intresserad av dop eller vigsel i Washington DC så hör av dig till Svenska kyrkan i New York

mail: newyork@swedishchurch.net

Telefon: +1-212 832 8443

För mer information se vår hemsida https://www.svenskakyrkan.se/washingtondc