Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkans samtalscenter i Nacka

Kyrkans samtalscenter i Nacka erbjuder samtalsstöd för dig som behöver samtala med någon om din livssituation. Det kan handla om separation, nya faser i livet, sorg, arbetslöshet, familjerelaterade konflikter eller något annat som är svårt just nu.

Det kan vara värdefullt att samtala med någon som lyssnar aktivt på din berättelse och kan avlasta dig i din sorg eller oro. På kyrkans samtalscenter möter du präster och diakoner som är vana att lyssna och har erfarenhet av att samtala om vad det innebär att vara människa. 

Kyrkans samtalscenter i Nacka erbjuder inte någon terapi eller behandling, utan enbart samtalsstöd. Den du samtalar med har tystnadsplikt och vi för inga anteckningar eller journaler. 

Boka tid för samtal

Ring 08-546 06 111 (telefonsvarare), tala in ditt namn och telefonnummer så ringer en präst eller diakon upp dig. Vi bokar tid för ett första orienterande samtal och möts sedan 4-5 gånger. Efter det avslutande samtalet kommer vi överens om hur du kan gå vidare. Varje samtal är 45 minuter. 

Öppettider
Telefonsvararen 08-546 06 111 är öppen dygnet runt, den lyssnas av måndag-fredag kl 8.00-16.00.

Kyrkans samtalscenter håller till i Gula villan vid Nacka kyrka i Finntorp, Gamla Värmdövägen 14B.