Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Kyrkans familjerådgivning

Ibland uppstår problem i våra relationer och det är inte alltid lätt att hantera på egen hand. Det kan röra dig som ensamstående eller dig som lever i par eller familj. Ett sätt att ta tag i problemen är att vända dig kyrkans familjerådgivning, som erbjuder samtalsstöd.

Här möter du specialutbildad personal med erfarenhet av att möta människor som behöver stöd i sina relationer. Det som gör kyrkans familjerådgivning unik är kunskapen om tro- och livsåskådningsfrågor.

Priser för dig som bor i Nacka församling
Par- och familjesamtal (90 min) 250 kr/tillfälle
Enskilt samtal (45 min) 250 kr/tillfälle
(Februari 2016)

Boka du tid hos kyrkans familjerådgivning:
Tel 08-615 11 70 (telefonsvarare)
e-post: kyrkansfamiljeradgivning@gmail.com
Besöksadress: Södermannagatan 5, Stockholm och Handenterminalen 1, Haninge.

Om du behöver avboka ditt samtal, lämna ett meddelande på telefonsvararen. Uppge vilken familjerådgivare du skulle ha träffat samt ange vilken dag och tid återbudet gäller. Kom ihåg att uppge ditt eget namn.
Avbokning senare än 09.00 dagen före debiteras full avgift

Till kyrkans familjerådgivnings hemsida.