Baby i Nacka församling!

Grattis till nytillskottet! Här kan du läsa mer om våra verksamheter som riktar sig till de allra yngsta.

Öppen förskola

Forumkyrkan håller i vår populära öppna förskola! För föräldrar med små barn. Vi sjunger, leker och pysslar. Ibland firar vi babygudstjänst. 

Musiklek på finska, spanska och engelska

Sång, dans, rörelse och lek! Vi erbjuder musiklek på tre olika språk. Ett tillfälle för barn att lära känna modersmålet. Även detta i Forumkyrkan. 

Babymassage 

Med kärleksfull beröring fördjupar vi kontakten med vårt barn. För föräldrar med barn mellan 2-8 månader. Fem tillfällen per kurs. Kursen hålls av Sara Sanchez i Forumkyrkan. Läs mer här. 

Babysång och -rytmik

Sång, dans och rytmik för föräldrar med små barn. Älta kyrka håller i vår babyrytmik och har två grupper för olika åldrar. 

Familjelördag

Vi leker, pysslar, sjunger och umgås. Hålls i Forumkyrkan några gånger per termin. 

Himmel och Pannkaka, söndagsskola och barnhörna

I anslutning till våra mässor och gudstjänster har vi söndagsskola. I varje kyrka har vi även en barnhörna. Där får ni alltid vara, även under gudstjänst. I Nacka kyrka har vi även Himmel och Pannkaka, söndagsskola med avslutande kyrkpannkaka. 

Boka dop

Ett nytt liv har kommit till världen och det är något fantastiskt att fira. I dophögtiden samlas släkt och vänner för att välkomna och fira det lilla barnet. Vi som arbetar i din församling vill hjälpa till att göra stunden till ett fint minne för dig och din familj.

Föräldraföreläsningar

I samarbete med Nacka kommun och Rädda barnen håller Nacka församling föräldraföreläsningar några gånger per termin.