Har du funderat på att konfirmera dig?

Nyhet Publicerad Ändrad

Klicka här för att läsa vidare...

  • Vill du träffa nya kompisar och ha kul med andra ungdomar?
  • Vill du lära dig mer om dig själv och andra? 
  • Har du funderat på att konfirmera dig? 

Vi åker på läger, och vi har kul tillsammans. Men vi pratar också om det som är stort och smått i livet, om kärlek och glädje, om sorg och saknad, om livets mening. Vi pratar och diskuterar om bibeln och kyrkan. 

Du kan välja att konfirmera dig var du vill, där det passar dig bäst. Du behöver alltså inte välja Mörrum bara för att du bor här. Det finns många alternativ för dig! Gå in på "konfirmandsök" på nätet och leta runt lite tills du hittar den grupp som passar dig bäst.  https://www.svenskakyrkan.se/konfirmation/konfirmands%C3%B6k

I Mörrum-Elleholms församling kommer vi att erbjuda två grupper denna hösten och nästa sommar:

Vardagsgrupp - För dig som vill gå traditionell grupp. Vi träffas varannan tisdageftermiddag. Vi åker på läger samt gör heldagsutflykt.
Sommargrupp - Vi träffas de två första veckorna på sommarlovet i dagtid (vecka 25+26) och åker på heldagsutflykt en av dagarna.

Vill du veta mer? Kontakta vår pedagog Beathe Haraldsson eller vår präst Jennie Chapman.

Konfirmation

Ett minne för livet, menar vissa. Något man inte bör missa, säger andra. Varje år väljer över 30 000 tonåringar att vara konfirmander i svenska kyrkan. Är du en av dem? Konfirmationen är ett erbjudande till dem som är nyfikna på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda.