ACT - för arbete i utvecklingsländer

Vi är en del av något större - hela världen. ACT Svenska kyrkan är organisationen för arbete i utvecklingsländer. Vill du vara delaktig i församlingens internationella grupp?

Det internationella arbetet består i vår församling av flera olika delar: ·

• Mission - att föra ut det glada budskapet om befrielsen i Jesus Kristus.
  • Internationell diakoni - att hjälpa människor till ett bättre liv genom katastrofinsatser och långsiktigt arbete.
  • Vänförsamlingsutbyten.

I församlingen finns en internationell grupp. Vi vill sprida information och väcka engagemang för hela världen. Vi organiserar regelbundet insamlingar under fastetid och advents- och jultid. Tillsammans med andra organisationer görs också punktinsatser och andra insamlingar.

Vill du vara med och engagera dig? Kontakta oss! (Info finns längst ner på sidan)