Församlingsgården

Vad händer?

Ett urval av vad som sker i församlingsgården

Föredrag & soppa

Vi bjuder in till sopplunch i Församlingsgården och till detta får vi oftast ta del av ett föredrag.

Prova på akvarellmålning

Fyra måndagar i Månsarps församlingsgård kl. 18.30–20.00 Det finns några platser kvar. Välkommen med din anmälan!

Kyrklunch

Efter gudstjänstens gemenskap är det såklart trevligt med lite gemenskap över borden! Vid några söndagar bjuder vi på kyrk-lunch i Församlingsgården efter mässan. Välkommen!

ONSDAX våren 2023

En onsdag i månaden bjuder vi in till en helkväll i Månsarps kyrka och församlingsgård!

Barn som ritar

Kyrkans Öppna Förskola

Hit kan barn i åldrarna 0-6 år komma tillsammans med förälder eller annan vuxen. Vi leker, sjunger, pysslar, äter korv och fikar.

Uthyrning av församlingsgården

Uthyrning av församlingsgården kan ske när det inte kolliderar med församlingens egna verksamheter.

Vi har framförallt två lokaler:

Sal 1 med plats för ca 110 personer vid sittande bord

Sal 2 med plats för upp till ca 45 sittande.

I samband med dop- och begravningsgudstjänster i Månsarps kyrka lånar du våra lokaler kostnadsfritt.

Övrig uthyrning har ett pris för den som är tillhörig Svenska kyrkan och ett högre pris för övriga. Har du frågor kontakta församlingsexpeditionen.

Foto: Ingrid Laago