Vill du bli konfirmandledare?

Kände du att din konfirmandtid var riktigt kul? Vill du ge vidare den upplevelsen till nästa generation konfirmander?

Då ska du anmäla dig till vår ledarutbildning! Där får du lära dig lekmetodik, andaktsmetodik, samtalsteknik, utbildning i första hjälpen samt hur man är en god förebild och en bra ledare.

Ledarutbildningen är ett krav för att få vara konfirmandledare i Lomma församling.

Vi har en upptaktshelg 28-29 augusti 2021 som alla får vara med på – även om du inte bestämt dig hur du vill göra ännu!

Årets konfirmandgrupper som vi behöver ledare på är:

-       Tisdagsgruppen  som ses tisdagar kl.16.30–18.30 med start 14 september. Konfirmation 23 april. Det tillkommer en helg på hösten och en på våren.

-        Onsdagsgruppen  som ses onsdagar kl. 16.30–18.30 med start 15 september. Konfirmation 7 maj. Det tillkommer en helg på hösten och en på våren.

-      Sommargruppen  som ses ett par kvällar under våren 2022, inleder sommaren 16 juni. Åker på ett 6-dagarsläger 17 juni – 23 juni. Ledigt midsommarhelgen. Full vecka 27 juni – 1 juli. Konfirmation 2 juli.

Alla grupper börjar med upptaktsgudstjänst den 12 september kl. 11.00 i Lomma kyrka.

Anmälan sker till präst Martin Wallén.

Martin Wallén

Lomma församling