Körer & konserter

Läs mer om musikverksamheten i Ljusnans pastorat.

Kyrkokörer

Färila sångkör

Under ledning av Ann-Christin Svedman.

Järvsö kyrkokör

Under ledning av Arvid Svenungsson.
Järvsö Kyrkokör är en fyrstämmig, blandad kör med ett trettiotal medlemmar från ca 20 år upp till mogen ålder. Kören övar varje onsdag kl. 19.00-21.15 i S:t Persgården. Ungefär en gång i månaden medverkar kören i gudstjänster/ musikgudstjänster/ konserter, ibland i ensembleform.
Järvsö Kyrkokör har en drygt 135-årig historia och den samlade erfarenheten i gruppen är avsevärd.

Ljusdals kyrkokör

Under ledning av Anneli Aspengren-Sköld.
Ljusdals kyrkokör är en fyrstämmig blandad kör, med folk i olika åldrar och med en mycket blandad repertoar. Vi övar på tisdagar kl. 19.00-21.00 i Ljusdals församlingsgård.
Är du intresserad av att prova på att sjunga tillsammans med oss? Kontakta då Anneli för mer info: anneli.aspengren@svenskakyrkan.se

MiR-kören

Under ledning av Anneli Aspengren-Sköld.
Vi i sånggruppen MiR (Mästersångare i Ramsjö) är ett antal damer och herrar som sjunger tillsammans för att vi tycker att det är roligt och vi har inga krav på några förkunskaper. Vi samlas på måndagar jämna veckor kl. 15.00-16.30 i Ramsjö församlingshem. Välkommen att sjunga tillsammans med oss!

Loos-Hamra kyrkokör

Under ledning av Mona Kihlström.

Barnkörer

Klockarekören

Under ledning av Ann-Christin Svedman och EllaMaria Berglund-Jonsson.

Linblomman

Under ledning av Mona Kihlström och EllaMaria Berglund-Jonsson.