Kapell Ankaret

Ett litet och rofyllt andaktsrum.

BEGRÄNSNING VID 50 PERSONER

Från och med söndag 29 mars förbjuder regeringen allmänna och offentliga sammankomster som samlar fler än 50 personer. I Landskrona församlings kyrkor firar vi gudstjänst som planerat, men anpassar antalet medverkade till storleken på respektive kyrka.

Observera att dop, vigsel och begravning är gudstjänster och räknas därför som offentliga sammankomster.

Max 15 personer, plus personal

S:t Jakobs kapell
Kapell Ankaret

Max 30 personer, plus personal

Borstahusens kapell

Max 45 personer, plus personal

Sofia Albertina kyrka
S:t Johannes kyrka
S:t Ibbs kyrka (sittande, 10 personer vid rundvandring)
Härslövs kyrka
Ottarps kyrka

Kapell Ankaret ligger i Landskrona församlingshem och beskrivs som ett litet och rofyllt andaktsrum. Kapellet renoverades 2014 och passar perfekt till mindre dop och vigslar. Begravning är tyvärr inte möjligt i denna lokal.

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg från församlingshemmet.

PRAKTISK INFORMATION OM kapellet

Plats i kyrkbänkarna: 40 sittplatser
Möjlighet till utsmyckning: altarblommor
Tillgänglighetsanpassning: god
Toaletter: En bredvid kapellet, samt två i entren till församlingshemmet
Utrymme omklädning, förberedelse: Möjlighet att låna närliggande rum
Utrymme för instrument eller liknande framför altarringen: Mindre instrument som gitarr etc.
Instrument i kapellet: Piano
Ljud- och ljusanläggning:  Ljudanläggning finns, det finns möjlighet att spela cd, från mobil eller platta (läs om regler kring egen musik här), wifi finns.