Sykväll för föräldrar

Sy, virka eller sticka samtidigt som du umgås med andra föräldrar!

Tycker du om att sy, sticka, virka men känner att du inte riktigt får tid till det på egen hand? Vi är ett gäng mammor som ses ett par gånger i månaden för att vara kreativa tillsammans, fika ihop och dessutom samtala om livets stora och små frågor. Man tar med eget material, och dyker upp vid de tillfällen man kan.

Vårens tider är 12 och 26 jan, 8 och 22 mars, 5 och 19 april, 3 och 17 maj samt 7 juni.

För mer information, kontakta Pernilla Agardh.