Någon tar soppa ur en stor kastrull.
Foto: Johannes Frandsen

Vi söker ideella medarbetare som vill koka soppa!

Just nu erbjuder vi sopplunch i varannan tisdag kl. 12 i Heliga Trefaldighets församlingshem. Soppan kokas av ideella medarbetare och nu behöver vi bli fler! Är du intresserad?

Just nu erbjuder vi sopplunch i varannan tisdag kl. 12 i Heliga Trefaldighets församlingshem. Det är en stund för gemenskap och möjlighet att dela en måltid tillsammans. Soppan kokas av ideella medarbetare och nu behöver vi bli fler! Vi vill gärna utöka att som tidigare kunna erbjuda sopplunch varje tisdag.

I uppgifterna ingår förberedelser i form av duka, skala och hacka grönsaker m.m. till att vara den som ansvara för att koka soppan. Efter sopplunchen är det disk och undan plockning. Vid varje tillfälle arbetar en grupp om 3-4 ideella medarbetare och du bestämmer själv hur ofta du vill vara med.

Alla våra nya ideella medarbetare erbjuds en introduktionsdag där vi samtalar kring ditt uppdrag, människosyn och där du får en kort inblick i hur organisation och verksamheter i Svenska Kyrkan i Kristianstad. En gång per år blir du även inbjuden till en gemensam fest.

Intresserad? Vill du veta mer?
Kontakta:
Stina Rolandsson 044-780 64 01, stina.rolandsson@svenskakyrkan.se
eller
Maria Einarsson 044-780 64 09, maria.einarsson@svenskakyrkan.se