Vy över Dals kyrkogård
Foto: Queen media

Virtuell rundtur på våra kyrkogårdar

Visste du att du kan besöka kyrkogårdarna utan att fysiskt vara där? Med hjälp av din mobiltelefon, surfplatta eller dator kan du i lugn och ro göra virtuella rundturer hemifrån och kanske rent av upptäcka nya detaljer du tidigare inte sett.

Vy över Bjärtrå kyrkogård

Bjärtrå kyrkogård

Välkommen till Bjärtrå kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy över Dals kyrkogård

Dals kyrkogård

Välkommen till Dals kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy över Gudmundrå kyrkogård

Gudmundrå kyrkogård

Välkommen till Gudmundrå kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy över Nora kyrkogård

Nora kyrkogård

Välkommen till Nora kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy över Nordingrå kyrkogård

Nordingrå kyrkogård

Välkommen till Nordingrå kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy över Skogs kyrkogård

Skogs kyrkogård

Välkommen till Skogs kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy från Styrnäs kyrkogård

Styrnäs kyrkogård

Välkommen till Styrnäs kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy från Torsåkers kyrkogård

Torsåkers kyrkogård

Välkommen till Torsåkers kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy från Ullånger kyrkogård

Ullånger kyrkogård

Välkommen till Ullånger kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy från Vibyggerå kyrkogård

Vibyggerå kyrkogård

Välkommen till Vibyggerå kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.

Vy över Ytterlännäs kyrkogård

Ytterlännäs kyrkogård

Välkommen till Ytterlännäs kyrkogård. Klicka här för att starta en virtuell rundtur.