En grupp med konfirmander och unga ledare sitter på en trapp utanför Dekarsögården
Foto: Ann-Charlotte Agrell

Veckokonfa i Ytterlännäs

Gruppen träffas varannan onsdag i Ytterlännäs sockenstuga, vid Ytterlännäs kyrka strax utanför Bollstabruk.

Vi träffas onsdagar udda veckor, i två timmar med start kl. 16:15. Träffarna börjar alltid med fika som sedan följs av samtal och lekar/övningar utifrån olika teman.

Vi har gemensam konfirmanddag under hösten och gemensamt läger under våren, tillsammans med konfirmander och ledare i de två andra grupperna.

Under konfirmationsåret går också konfirmander och ledare på ett antal gudstjänster tillsammans.

Första träffen

Torsdag 14 september 2023 kl. 16:15, Ytterlännäs sockenstuga (Bollstabruk).
Efter första träffen fortsätter vi ses på onsdagar udda veckor.

Konfaläger

Mer info kommer men lägret brukar infalla under samma vecka som Kristi himmelfärds dag.

Konfirmationshögtid

Pingstdagen, söndag 19 maj 11:00, Ytterlännäs kyrka

Konfirmationshögtiden utgör också avslutningen på vårat konfirmationsår tillsammans.

Vuxna ledare / kontaktpersoner

Anmäl dig till konfaåret 2023/2024

Du som går i åk 8 (eller åk 9 och inte redan är konfirmerad) är välkommen att anmäla dig till konfirmationsåret med start hösten 2023. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka in.

Kryssa för den konfagrupp du vill vara med i.