Insamlingskväll med musik

Nyhet Publicerad

Välkommen till Vibyggerå kyrka för en kväll i solidaritetens tecken. Vi samlar in pengar till Ukrainahjälpen Filippus.

Torsdag 31 mars 19:00, Vibyggerå kyrka

Ullånger/Vibyggeråkören, Sotto Voce samt Magnus & Marianne Skoglund spelar & sjunger. Eva Bylund och Carina Eriksson ger information om Filippus under kvällen.

Frivilliga pengagåvor samlas in och skänks till Ukrainahjälpen Filippus. En organisation med lokal förankring, som fraktar kläder och annat ner till Ukraina.

Varmt välkommen att komma och lyssna till musiken och samtidigt vara med och stötta ett arbete som behövs extra mycket just nu i den svåra situation som råder i landet.

Flyktingmottagning och stöd för Ukraina

Låt oss stå tillsammans i att erbjuda stöd till de människor som drabbats av kriget. Det finns konkreta insatser vi kan göra. Vi kan välkomna flyktingar till oss, bjuda in till gemenskap och skänka sådant som de saknar. Ekonomiska bidrag möjliggör också hjälp på plats.

Ukrainas flagga vajar i vinden

Vi hissar Ukrainas flagga

Nu hissas den ukrainska flaggan på några väl synliga platser i Kramfors pastorat. Ett visuellt sätt att uttrycka stöd i denna humanitära kris som kriget medför.

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!