Foto: Lars-Åke Wennstig

Gemensam Jul - fira julafton tillsammans

Vill du äta julbord och fira i gemenskap med andra? Välkommen till kyrkans julaftonsfirande i Kramfors. Kostnadsfritt och öppet för alla!

Julafton 24 december 12:30, Mariakapellet, Kramfors.

Firandet inleds med en julandakt innan det är dags att njuta av god julmat, en och annan julsång, varm gemenskap och trevliga överraskningar. Avslutning ca 15:30.

Sista dag för anmälan är 20 december:

Innan Gemensam Jul drar igång är den som vill även välkommen till "julkrubban" kl. 11:00 i intilliggande Gudmundrå kyrka.

Bidra till en god jul?

Vårt gemensamma julfirande betyder mycket för många och du kan vara med och bidra. Vi efterlyser både hjälp i det praktiska kring arrangemanget och skänkta julklappar, från privatpersoner eller företag. Ta kontakt med oss om du vill vara med och skapa en riktigt god jul!

Tack för maten!

Julbordets läckerheter kommer traditionsenligt att skänkas av Hotell Höga Kusten. Stort tack för ert fortsatta bidrag till Gemensam Jul.