Konfirmander paddlar kanot på en å
Foto: Terhi Saarela

Fredagskonfa & äventyr

Välkommen med i konfagruppen där du får utmana dig själv på både en inre och yttre resa och skapa många minnen för livet längs vägen.

Häng med på ditt livs äventyr!

I den här gruppen har vi konfirmationsundervisning varannan fredag och några dagar under skolloven då vi gör utflykter och hittar på spännande och roliga aktiviteter tillsammans. Denna grupp har alltså viss inriktning mot utomhusaktiviteter och äventyr.

Vi har gemensam konfirmanddag under hösten och gemensamt läger under våren tillsammans med konfirmander och ledare i de två andra grupperna.

Under konfirmationsåret går också konfirmander och ledare på ett antal gudstjänster tillsammans.

Första träffen

Fredag 25 augusti 2023 (tid ej klart), Gudmundrå församlingsgård (Kramfors).

Konfaläger

Mer info kommer men lägret brukar infalla under samma vecka som Kristi himmelfärds dag.

Konfirmationshögtid

Pingstdagen - söndag 19 maj 11:00, Gudmundrå kyrka

Konfirmationshögtiden på pingstdagen utgör också avslutningen på vårat konfirmationsår tillsammans.

Vuxna ledare / kontaktpersoner

Anmäl dig till konfaåret 2023/2024

Du som går i åk 8 (eller åk 9 och inte redan är konfirmerad) är välkommen att anmäla dig till konfirmationsåret med start hösten 2023. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka in.

Kryssa för den konfagrupp du vill vara med i.