Körer för vuxna

floda

Floda kyrkokör- en blandad kör som övar måndagkvällar 19.00-21.00 i Sockenstugan invid Floda kyrka. Vi jobbar både med gehörsinlärning och med noter. Några gånger per termin sjunger kören i gudstjänsten i Floda kyrka m.m. Flera sångare är alltid välkomna. Körledare är Siri Leonardz.

julita

Julita kyrkokör, tisdagar kl 19.00 Julita Lida backe. Körledare är Catarina Sundin.

katrineholm

Katrineholms kyrkokör, torsdagar kl 19.00 Katrineholms kyrka. Körledare är Marie Persson.

Fritidskören, måndagar 16.30-17.30 i församlingshemmet, norr. Ett samarbete med omsorgens fritidsverksamhet. Vi sjunger i gudstjänster några gånger per termin. Vill du vara med, kontakta Catarina Vogt, 073-035 03 53.

Veterankören - för dig som vill varva ner men ändå vill fortsätta sjunga. Vi övar måndagar kl 10.30-12.00 i församlingshemmet, norr. Vi avslutar övningen med fika och gemenskap. Körledare är Eva Larsson.

lerbo

Lerbokören,  torsdagar 19.00-21.00 i Lerbo klockaregård. En fyrstämmig vuxenkör, ca 20 medlemmar. Sjunger i gudstjänst några gånger per termin. Nya medlemmar mottages varmt! Körledare är Pia Fagerberg Svanqvist.

nävertorp

Nävertorps kyrkokör torsdagar 19.00-20.30. Vi sjunger i gudstjänst några gånger per termin och har både egna konserter och tillsammans med andra körer. Nya medlemmar välkomnas! Körledare är Mariette Flyckt.

Gospelkören, onsdagar, jämna veckor, kl 18.00 Nävertorps kyrka. Körledare är Mariette Flyckt.

sandbäcken

Damkören G-klaven, måndag kl 16.30 Sandbäcksgården. Körledare ärCatarina Sundin.

Sånggruppen Sylviidae, måndag kl 18.00 Sandbäcksgården. Söker för tillfället två körvana basar och en alt. Körledare är Catarina Sundin.

sköldinge

Amicorum, tisdag kl 19.00 Sköldinge församlingshem. Körledare är Staffan Elf.

Sköldinge kyrkokör, torsdag kl 18.30, Sköldinge församlingshem. Körledare är Staffan Elf.

östra vingåker

Östra Vingåkers kyrkokör - fyrstämmig blandad kör som övar på måndagar kl.18.30 - 20.00 i Östra Vingåkers församlingshem. Vi tar gärna emot fler altar, tenorer och basar. Inget krav på notläsning. Körledare är Helena Hellström.

Ofeliakören - damkör som övar på måndagar kl. 20.00-21.00 i Östra Vingåkers församlingshem. Vi tar inte in nya korister.