Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Temadag om Barnens Katedal

På våra temadagar är alla nyfikna välkomna till katedralen för att få veta mer om vårt arbetssätt och hur man kan utveckla sin egen verksamhet. Välkommen!

Vi har under många år arrangerat temadagar för dem som varit intresserade av vårt arbete i Barnens Katedral.
Det har varit otroligt givande för oss som arbetslag att få utbyta erfarenheter med så många medarbetare runt om i landet.

Temadag för nyfikna

Nästa temadag är planerad till hösten 2018

Ungefär så här brukar programmet se ut:

8.45  Drop-in fika
  9.30 ”Om Katedralen”
12.00 Lunch
13.00 ”Om Katedralen”
13.45 ”Från ord till handling” med kaffe och kaka - de besökande arbetslagen funderar tillsammans kring hur man skulle kunna bygga en Barnens Katedral efterjust sina förutsättningar. Under tiden fikar vi.
15.00 Återsamling och avslutning

Under förmiddagen berättar och åskådliggör arbetslaget här hur Barnens Katedral en gång startade, hur tankesätt och arbetssätt har utvecklats under åren som gått.

Utifrån arbetet i Barnens Katedral utvecklar vi vidare vårt senaste projekt
Bibelberättelsernas hus, som vi också kommer att berätta mer om. Lite senare får gästande arbetslag/kollegor sitta ner tillsammans och diskutera förutsättningarna för ett utvecklings - och förändringsarbete i den egna församlingen.

Medarbetare från Katedralen finns med i samtalet, som kan bli början till
ett nytt arbetssätt! Vi brukar rekommendera att hela arbetslag åker tillsammans till dessa temadagar, men självklartgår det bra att komma ensam eller i mindre grupp också. För anmälan till eller information om temadagen i Barnens Katedral:

Ring: Barnens Katedral 054-14 15 51 eller 054-14 19 38 eller maila:
Ulrika Rhodén Priset är 200 kr/person (faktureras i efterskott).
Då ingår kaffe och smörgås, lunch och eftermiddagsfika/fruktpaus.

Ange antal deltagare,faktureringsadress och referens, samt eventuella allergier i anmälan.

Vi behöver vara minst 30 deltagare för att genomföra dagen.  Vi fakturerar för antal anmälda deltagare (om inte sjukintyg uppvisas)