Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Körer och Musik i Västerstrandskyrkan

Musik i Västerstrand. Gästande artister varvas med framträdanden utav våra egna körer. Ett varierat musikutbud. Kom och lyssna!

Musik i Västerstrandskyrkan

Tisdagen den 14 augusti klockan 18.00
Kören Sångkompaniet bjuder in till en härlig kväll med vacker körmusik.
Fika.

Söndagen den 30 september klockan 18.00
Bengan jazztrio
Rune Persson, keyboard, Åke Emilsson, bas och sång, Bengt Uhlén, trummor

Lördagen den 3 november klockan 18.00
Minnesgudstjänst. Kyrkokören sjunger under ledning av kantor Åsa Gräsberg. Solist.

Måndagen 3 december klockan 18.00
Geijerskolans kammarkör under ledning av Åke Skommar. Solister och instrumentalister.

Söndagen den 9 december klockan 18.00
Dagkören under ledning av kantor Åsa Gräsberg

Kom och sjung i kör!

Man blir glad och det är gott för både kroppen och själen. I Västerstrandskyrkan finns det körer för alla åldrar. Från 5 år och uppåt.
Välkomna att vara med!