Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Körer och Musik i Västerstrandskyrkan

Musik i Västerstrand. Gästande artister varvas med framträdanden utav våra egna körer. Ett varierat musikutbud. Kom och lyssna!

Musik i Västerstrandskyrkan

Söndagen den 30 september klockan 18.00
Bengan jazztrio
Rune Persson, keyboard, Åke Emilsson, bas och sång, Bengt Uhlén, trummor

Lördagen den 3 november klockan 18.00
Minnesgudstjänst. Kyrkokören sjunger under ledning av kantor Åsa Gräsberg. Solist.

Måndagen 3 december klockan 18.00
Geijerskolans kammarkör under ledning av Åke Skommar. Solister och instrumentalister.

Söndagen den 9 december klockan 18.00
Dagkören under ledning av kantor Åsa Gräsberg

Torsdagen den 13 december klockan 18.00
Luciakonsert med barnkörerna Lärkorna, Sångfåglarna, Musicanterna samt Ungdomskören.

Kom och sjung i kör!

Man blir glad och det är gott för både kroppen och själen. I Västerstrandskyrkan finns det körer för alla åldrar. Från 5 år och uppåt.
Välkomna att vara med!