Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Körer och Musik i Västerstrandskyrkan

Musik i Västerstrand. Gästande artister varvas med framträdanden utav våra egna körer. Ett varierat musikutbud. Kom och lyssna!

MUSIK I VÄSTERSTRANDSKYRKAN

Tisdagen den 11 juni klockan 18.00
Liit tå hôrrt är sångkvartetten från Ekshärad som sjunger, precis som namnet avslöjar, lite av varje.
De bjuder på ett blandat program från olika genrer, lite gospel, lite Abba,
lite schlager och lite visa.
Fika och andakt.

Tisdagen den 9 juli klockan 18.00
Moses Bojang och Steven Momadou bobo bah tar oss med på en resa i den Västafrikanska musiken.
Trummor, sång och dans.
Fika och andakt.

Kom och sjung i kör!

Man blir glad och det är gott för både kroppen och själen. I Västerstrandskyrkan finns det körer för alla åldrar. Från 5 år och uppåt.
Välkomna att vara med!