Körer och Musik i Västerstrandskyrkan

Musik kan framkalla alla möjliga typer av känslor. Att sjunga i kör är rena hälsokuren. Den som sjunger i kör mår bättre, blir avslappnad och piggare! Man får också en gemenskap och nya vänner.

Kom och sjung i kör!

Man blir glad, det gör gott för både kroppen och själ och man får nya vänner.
I Västerstrandskyrkan finns det körer för nästan alla åldrar. Från 7 år och uppåt.
Information om körerna samt kontaktinformation finns under varje separat kör här under.

Välkomna att sjunga i Väster!

Ungdomskör, Västerstrandskyrkan

En kör för dig som är 13 år och äldre. Kören repar på onsdagar kl. 17.00-18.15. Start 14/9. Anmäl er med mail eller sms, info finns här under.

Musicanterna

En kör för dig som går i åk 4-6). Västerstrandskyrkan onsdagar kl. 16.15-17.00. Start 14/9. Mer info hittar ni här under. Kom och var med!

Sångfåglarna

En kör för dig som går i åk 1-3. Västerstrandskyrkan onsdagar kl. 15.30-16.10. Start 14/9. Mer info hittar ni här under. Kom och var med!

Kyrkokör

Västerstrandskyrkan torsdagar kl.19.00-20.30. Start 1/9.

Kronokören i Kronoparkskyrkan sjunger och övar.

Dagkör

Västerstrandskyrkan tisdagar kl 13.45-15.00. Start 6/9

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar.

Västerstrands församling

Välkommen till en stadsförsamling med bred och livlig verksamhet för alla åldrar.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.