Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Körer och Musik i Västerstrandskyrkan

Musik i Västerstrand. Gästande artister varvas med framträdanden utav våra egna körer. Ett varierat musikutbud. Kom och lyssna!

Musik i Västerstrandskyrkan

Måndagen 3 december klockan 18.00
Musik i advent. Geijerskolans kammarkör under ledning av Åke Skommar. Ragnhild Pettersson orgel, solister och instrumentalister. Musik av bl.a G F Händel, Otto Olsson och J S Bach.

Söndagen den 9 december klockan 18.00
Sånger i advent.
Västerstrandskyrkans Dagkör sjunger finstämda adventssånger under ledning av kantor Åsa Gräsberg.

Torsdagen den 13 december klockan 18.00
Luciakonsert med barnkörerna Lärkorna, Sångfåglarna, Musicanterna samt Ungdomskören.
Glögg och pepparkakor serveras på kyrkbacken från klockan 16.30.
Insläpp för publik i kyrkan klockan 17.30.

Söndagen den 17 februari klockan 18.00.
Musik i Västerstrandskyrkan.
Emilia Wiman, solist, Åsa Gräsberg, piano.

Kom och sjung i kör!

Man blir glad och det är gott för både kroppen och själen. I Västerstrandskyrkan finns det körer för alla åldrar. Från 5 år och uppåt.
Välkomna att vara med!