Musik i Alster Nyed

Välkomna till våra körer, att sjunga tillsammans bidrar till en bättre hälsa och framför allt är det väldigt roligt! Vi har flera olika typer av körer i vår församling och Du är varmt välkommen att prova någon av dem. På grund av rådande restriktioner startar våra körer senare denna termin. Välkommen åter!

Korallerna

Vi leker, sjunger och pysslar tillsammans. År 1-3. Preliminärt ses vi tisdagar kl.13.30-16.00 i Alsters församlingshem hösten 2022.

Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.

Miniorer/Solstrålarna, Molkom

Torsdagar 13.30-16.30, 7-9 år. Församlingshemmet i Molkom, Klockarvägen 5. Start 22/9.

Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Till hösten 2022 startar en ny spädbarnsrytmikgrupp 20 okt- 8 dec. Vi träffas åtta torsdagar kl. 9.30 - 11.00. Vi sjunger och gör rörelselekar, ramsor med mera. Efteråt fikar vi och umgås.

Babyrytmik, Nyeds församlingshem

Torsdagar kl. 09.30-11.00 för barn 0-12 månader.

Nyeds kyrkokör

Onsdagar kl. 18.30-20.30 i Nyeds församlingshem, Molkom. Fyrstämmig blandad kör. Vi börjar med fika kl. 18.15. Nu startar vi upp igen! Vi ses onsdagen den 16 februari. Välkomna!

Alsters kyrkokör

Torsdagar kl. 18.30-20.30 Fyrstämmig blandad kör med hög ambitionsnivå. Just nu söker kören fler basar och tenorer!

Solsångarna, Nyeds församlingshem

Tisdagar kl. 10.00-11.30. En tvåstämmig kör för alla åldrar. På grund av rådande restriktioner så är terminsstarten framflyttad. Välkommen åter!

Goba gospel, Alsters församlingshem

Pga rådande restriktioner är det oklart när vårterminen startar. Håll utkik! Håll utkik här på webben och i vår kalender för alternativa aktiviteter.