Kronoparkskyrkan

Välkommen till Kronoparkens egen kyrka!

Välkommen till hösten i kyrkan!

Nu står hösten för dörren och kyrkorna fylls återigen med människor på väg till konfaupptakten, öppna förskolan, kören, sopplunch, gudstjänst, meditation, stickcafé, lunchmässa, enskilt samtal eller något annat. Du är välkommen, precis som du är, och allt (med få undantag) är gratis!

#konfakarlstad 23/24

Ett år med konfa! Nya insikter. Nya kompisar. Nya åsikter och upplevelser. Vi pratar om livet och utmaningarna, kärleken och engagemanget, Gud, dig själv och världen. Häng med på ett härligt konfaår!

Samtal inför söndagen

Torsdagar 16.45-17-45, samtal kring söndagens bibeltexter. Start 14 september i Kronoparkskyrkan. Välkommen.

Några personer sitter och samtalar inomhus.

Alpha, Kronoparkskyrkan

Torsdagar 18.00-20.00. Gå Alpha, en kurs i kristen tro, och utforska livet i en vänlig, generös och varm miljö. Kvällen börjar med en måltid, och avslutas med samtal. 7 september-16 november 2023.

Två bebis klättrar in i ett babygym.

Babyrytmik, Kronoparken

För barn 0-12 månader. Onsdagar 11.15-11.45 Ny grupp för hösten 2023 startar 27 september . Varmt välkommen med din anmälan.

Öppen förskola, Kronoparken

Välkommen till öppna förskolan, fredagar 9.30-12.00. Start för hösten: 15 september Välkommen!

Någon målar en tavla.

Målargrupp, Kronoparkskyrkan

Sommaruppehåll. Start 13 september. Ons 13.00-15.00. Vi målar, helt kravlöst, bara för att det är roligt. Sedan delar vi tankar och känslor kring det vi målar.

Kronokören, Kronoparkskyrkan

Gillar du att sjunga? Kom med i Kronokören! Torsdagar 18.30-20.00 i Kronoparkskyrkan. Start 7 september. Välkommen!

Andrum - stilla stund

Sommaruppehåll. Start: 13 september 2023. Onsdagar kl 11.50-12.00. Kom och sitt ner en stund i kyrkan innan lunchen. Vi samlas och bara får vara en stund under stilla musik. Efteråt äter vi soppa tillsammans. Välkommen!

Enkel lunch i Kronoparkskyrkan

Sommaruppehåll. Start 13 september. Kom och ät vår församlingsvärds goda lunch! Onsdagar kl. 12.00. Innan lunch finns möjlighet till stilla andakt under musik, i kyrksalen. Start kl. 11.50. Välkommen!

Någon sitter med en bok i knät och mobiltelefonen i handen.

Kontakta Kronoparkskyrkan

Tel: 054-14 14 00, e-post: karlstads.pastorat@svenskakyrkan.se Besöksadress: Signalhornsgatan 21, 656 34 Karlstad

Välkommen till Kronoparkskyrkan!

Kyrkan är en samarbetskyrka mellan Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan - sedan 1980. Som kyrka vill vi finnas till för alla!

Vi firar gudstjänst varje söndag och vi har alltid kyrkkaffe efter våra gudstjänster! Ladda gärna ner appen ”Kyrkguiden” så får du senaste uppdateringarna om våra gudstjänster och annat som händer i vår kyrka.

Om Kronoparkskyrkan

Mitt på Kronoparken ligger kyrkan som sjuder av liv hela veckan. En lättillgänglig kyrka med både församlingssal och café med en mysig atmosfär.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.