Foto: Katarina Josephsson

Barnens Katedral

Välkomna till Barnens Katedral på Kroppkärr. Kyrkan med plats för alla åldrar.

Sommar i Katedralen

Under sommaren fylls Katedralen av sommarkonfirmander. Till hösten startar vi verksamheten som vanligt. Håll utkik på hemsidan efter startdatum. Trevlig sommar : )

tavlor

Öppen förskola i Barnens Katedral

Välkomna till Öppen förskola i Barnens Katedrals. Måndagar 9.30-12.00 och 12.30-15.00 samt Fredagar 9.30- 12.00. Start: måndag 5/9

Här kan du lyssna på Barnens Katedrals radiogudstjänst

Här kan du gå in och lyssna på den sång och musikgudstjänst med Små & stora som sändes i Radio P1 söndag 24/10

Filmer med berättelser ur "Barnens bästa bibel"

Här kan du se dramatiseringar av berättelserna om när Jesus föds, om de vise männen och Herodes, om skapelsen och Jesus och barnen.

Änglar

Gudstjänst med Små och Stora i Barnens katedral

Välkommen till gudstjänst med vuxna och barn tillsammans. Det brukar vara mycket sång och musik, ibland drama eller besök. Gudstjänsten är lite kortare än vanligt men dubbelt så innehållsrik. Håll utkik på hemsidan för aktuell information.

#konfakarlstad 22/23

Ett år med konfa! Nya insikter. Nya kompisar. Nya åsikter och upplevelser. Vi pratar om livet och utmaningarna, kärleken och engagemanget, Gud, dig själv och världen. Häng med på ett härligt konfaår!

Om verksamheten

När startar kören? Vilka datum är det sopplunch? Här hittar du information om den verksamhet och de grupper som är igång i Barnens Katedral just nu!

Nya nummer till Katedralen

Nu har Barnens Katedral fått två nya telefonnummer. Barnens Katedral kök: 054 - 18 68 73 Barnens Katedral kontor: 054- 18 75 58

Tänk på när du besöker katedralen

Nu i influensatider är det extra viktigt att vi visar hänsyn till och omsorg om varandra - både stora och små. Här kan du läsa några viktiga saker att tänka på när vi möts i Barnens katedral.

Sommar i Karlstads pastorat 2022

Välkommen till kyrkorna i sommar. Fika, klättra i torn, gå på vandring, lek med barn och mycket mer. I år får vi också lov att mötas igen på de populära sommarkvällarna i nästan alla kyrkor i pastoratet.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Tack vare våra medlemmar kan vi hjälpas åt att göra världen till en bättre plats. Vare sig det gäller barngrupp, körkonsert, socialt arbete med hemlösa, bibelgrupper, café eller sopplunch är du viktig. Det är genom varje möte vi förändrar världen.

Kontakta Barnens Katedral

Tel: 054-14 14 00, e-post:karlstads.pastorat@svenskakyrkan.se Besöksadress: Storsvängen 1, 654 68 Karlstad Församlingens expedition hjälper dig med bokning, information och kontakt med medarbetare.

Om Barnens Katedral

eller Kroppkärrskyrkan ligger på Norra Kroppkärr. Den nyligen tillbyggda kyrkan är ljus och mysig. Här sker många dop.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.