Foto: Katarina Josephsson

Barnens Katedral

Välkomna till Barnens Katedral på Kroppkärr. Kyrkan med plats för alla åldrar.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan

Öppettider: Mån-Fre 09-12 samt Mån-Tis 13-15.
Eller vi e-post: karlstad.kyrkogarden@svenskakyrkan.se

Kyrkogårdsexpeditionen tar inte emot fysiska besök

Med anledning av den ökade spridningen av coronaviruset tar vi inte emot kundbesök på kyrkogårdsexpeditionen, Ruds kyrkogård. Detta för att vi är en samhällsviktig arbetsplats. Om ni har frågor om kyrkogården, gravar, gravskötsel med mera eller vill boka gravsättning går det bra att göra detta på telefon: 054-14 14 60 Öppettider: Mån-Fre 09-12 samt Mån-Tis 13-15. Eller vi e-post: karlstad.kyrkogarden@svenskakyrkan.se

Kontakta oss som jobbar i katedralen

Hör gärna av dig om du undrar något eller söker någon att tala med!

Telefon: 054 - 18 68 73 eller 054 - 18 75 58

Adress: Barnens Katedral/Kroppkärrskyrkan
Storsvängen 1, 654 68 Karlstad

Klicka här för att hitta telefonnummer till personalen.