Barnens Katedral

Välkomna till Barnens Katedral på Kroppkärr. Kyrkan med plats för alla åldrar.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan

Kontakta oss som jobbar i katedralen

Hör gärna av dig om du undrar något eller söker någon att tala med!

Telefon: 054 - 18 68 73 eller 054 - 18 75 58

Adress: Barnens Katedral/Kroppkärrskyrkan
Storsvängen 1, 654 68 Karlstad

Klicka här för att hitta telefonnummer till personalen.