Öppen förskola

Mötesplats för föräldrar och barn i alla åldrar. Vi umgås, fikar och arbetar för att stimulera barnen med pyssel, lek och sångsamling.

Under vecka 32 och 33 kommer församlingens barn- och ungdomsbroschyr ut i brevlådorna till alla hushåll i församlingen med barn mellan 0-18 år. I den finns information om våra barn- familj- och ungdomsverksamheter. Vissa verksamheter är öppna och kräver ingen föranmälan. Men till våra fasta grupper för låg- och mellanstadiet öppnar anmälan i vecka 33 till församlingspedagog Patrice Nyström. Terminsstart är vecka 35. Så håll utkik i brevlådan.

Om ni av någon anledning inte fått broschyren i er brevlåda, hör av er till oss eller gå in på församlingens hemsida eller facebook för mer information.

Ledare: Patrice Nyström, 016-910 82.
Musiker Roland Andersson