Sticktid?

Kanske är det nu du hinner ägna lite tid åt att få fart på stickorna? Beställ hem mönster- och materialsats för nya Järfälla-mössan, eller ett par av församlingens egendesignade kyrkvantar!

Du har väl inte missat Stickcaféets möss- och vantprojekt? Stickdesignern Marie Lind har i samarbete med Stickcaféets Kristina Blomberg tagit fram ett par vantar för var och en av våra fyra kyrkor samt Pilgrimskapellet, och dessutom en mössa för Järfälla kyrka. Vantarnas design är inspirerade av kyrkobyggnadernas interiörer, och följer traditonella nordiska sticktekniker.

Nu kan du köpa materialsatser för alla fem vantmönstren och för Järfälla-mössan! Garnet är ett tvåtrådigt svenskt ullgarn, och lättbegriplig stickbeskrivning ingår. Påsen kostar 140:-.

Välkommen med din beställning till jarfalla.tusenmojligheter@svenskakyrkan.se.Glöm inte att ange vilken vante / mössa du vill sticka!