Sticktid?

Kanske är det nu du hinner ägna lite tid åt att få fart på stickorna? Nu kan du beställa hem mönster och materialsatser för församlingens egendesignade vantar!

Du har väl inte missat Stickcaféets vantprojekt? Under året tar stickdesignern Marie Lind i samarbete med Stickcaféets Kristina Blomberg fram ett par vantar för var och en av våra fyra kyrkor samt Pilgrimskapellet. Vantarnas design är inspirerade av kyrkobyggnadernas interiör och följer traditonella nordiska sticktekniker.

Läs senaste numret av Tusen Möjligheter här!

Nu kan du köpa materialsatser för Pilgrimsvanten, Järfälla kyrkvante, Maria-vanten och S:t Lukas-vanten! Garnet är ett tvåtrådigt svenskt ullgarn, och lättbegriplig stickbeskrivning ingår. Påsen kostar 140:- och kan beställas hem till dig från jarfalla.tusenmojligheter@svenskakyrkan.se.

Välkommen med din beställning! Glöm inte att ange vilken vante du vill sticka.