Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Stickcafé

Stickar du rätt eller avigt? Brukar du brodera? Vågar du virka? Lär dig sticka på Stickcafé! Du får låna garn och stickor. Vissa söndagseftermiddagar och måndagkvällar, i Prästgården vid Järfälla kyrka.

Lär dig sticka!

Stickning, virkning och andra former av handarbete är ett nygammalt sätt att umgås, som kan vara både meditativt och kreativt. På ett stickcafé kan du få hjälp med ditt stickprojekt eller prova på något nytt, inspireras, umgås och prata garn - eller något helt annat!

Vare sig du redan har svart bälte i stickning eller ännu inte vet skillnaden på räta och aviga maskor så är du varmt välkommen på stickcafé i Prästgården vid Järfälla kyrka! Om du aldrig provat förr kan du få låna både stickor och garn. Och vill du hellre virka, brodera eller ägna dig åt någon annan sorts handarbete går det förstås precis lika bra.

Praktiskt

Tid Vanligtvis söndagar kl 13:30-16 (efter kyrkkaffet), ibland måndagar kl 19-21. Se datum nedan.
Plats Prästgården vid Järfälla kyrka
Kostnad Ingen avgift. Fika till självkostnadspris.
Anmälan ingen anmälan behövs.

Har du frågor? Välkommen att höra av dig till Kristina Blomberg.