Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Stickcafé

Stickar du rätt eller avigt? Brukar du brodera? Vågar du virka? Välkommen med ditt handarbete - eller din lust att prova! - på Stickcafé. Några söndagar per termin, kl 13:30-16 i Prästgården vid Järfälla kyrka.

Att sticka, virka eller på annat sätt handarbeta tillsammans är ett nygammalt sätt att umgås, som kan vara både meditativt och kreativt. På ett stickcafé kan du få hjälp med ditt stickprojekt eller prova på något nytt, inspireras, umgås och prata garn - eller något helt annat!

Vare sig du redan har svart bälte i stickning eller ännu inte vet skillnaden på räta och aviga maskor så är du varmt välkommen på stickcafé i Prästgården vid Järfälla kyrka! Om du aldrig provat förr kan du få låna både stickor och garn. Och vill du hellre virka, brodera eller ägna dig åt någon annan sorts handarbete går det förstås precis lika bra.

Praktiskt

Tid Vissa söndagar kl 13:30-16 (efter kyrkkaffet)
Plats Prästgården vid Järfälla kyrka
Datum för vårterminen 2018: söndagarna 28 januari, 11 mars och 8 april.
Kostnad Ingen avgift. Fika till självkostnadspris.
Anmälan ingen anmälan behövs.

Har du frågor? Välkommen att höra av dig till Kristina Blomberg.