Ledarutbildning

Lär dig leda andra. Och dig själv! Utbildningen till ungdomsledare har du nytta av vad du än väljer att göra sen.

För många är konfirmationstiden en upplevelse som går på djupet. Och många vill fortsätta den resan också efter själva konfirmationen.

Kanske är du en av dem som vill fortsätta utvecklas i församlingen. Vill du ge vidare till andra unga vad du varit med om? Är du nyfiken på livsfrågor? Vill du lära dig mer om hur grupper och du själv fungerar? Då kanske ledarutbildningen är något för dig.

kunskaper för framtiden

Mellan september och maj träffas vi varannan vecka samt under två långhelger, och fördjupar oss i ämnen som lekmetodik, gruppsykologi, ledarskap, kristen tro, dramametodik och kroppsspråk. Du får också rejäla kunskaper inom säkerhet och första hjälpen.

Efter utbildningen kan du bli ledare i församlingens olika grupper för barn, ungdomar och konfirmander. Och det du lärt dig har du med dig vad du än väljer att göra längre fram i livet!

Praktiskt

Vi startar en ny kursomgång i början av varje termin. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Britt-Marie Ericsson

Assistent i församlingsarbetet, S:t Lukas kyrka