Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Fritt inre måleri

Ta en prestationspaus och lek med färg och form. Tisdagar kl 13:30-16 i Maria kyrka, Jakobsberg.

När vi målar (eller är kreativa på annat sätt) kan vi vara helt och hållet här och nu. Barnet i oss vågar pröva, utforska och uttrycka sig när vi skapar med leklusten som utgångspunkt, utan att fråga efter nytta och resultat.

Under måleriträffarna målar vi tillsammans under tystnad. Sammankomsten avslutas med samtal.

Praktiskt

Tid kl 13:30 - 16 på tisdagar
Plats Maria kyrka i Jakobsberg. Vi träffas i entrén senast kl 13:30 och går tillsammans till målerilokalen.
Kostnad Gratis.
Anmälan Ingen anmälan behövs. Välkommen när du vill.

Träffarna fortsätter också under de veckor då Sommarcaféet har öppet (se faktaruta).

Stina Holmberg

Diakon, Arbetsledare för diakonin, Maria kyrka