Föräldragrupp: ABC - Alla Barn i Centrum

ABC-kursens sista träffar är inställda i samråd med kommunen. Välkommen tillbaka nästa termin!

Att bli förälder är ett underbart sätt att få livet uppochnedvänt! Det enda som är säkert är att ingenting kommer att bli som det var förut. Då kan det vara skönt att få prata med andra om allt som är roligt, gräsligt, härligt och utmanande i vardagen med barn. Vi tar upp olika ämnen, som balans i tillvaron, gränssättning, mål i livet, förändringar, självkänsla, och mycket annat.

I föräldragruppen ABC - Alla Barn i Centrum träffas vi fyra torsdagskvällar (ca varannan vecka) samt en återträff i Öppna förskolans lokaler i Maria kyrka. Du får enkla verktyg för en mer harmonisk vardag med ditt barn, och vi bjuder på fika.

Praktiskt

Tid och datum kl 18-20:30 Fyra torsdagar:
6 och 20 februari, 5 och ( inställt!19 mars. Återträff 28 maj.)

Plats Öppna förskolan i Maria kyrka, Vasavägen 25, Jakobsberg.
Kostnad ingen
Anmälan till Michaela Persson
Övrigt Fika ingår

Missat terminsstarten? Ingen fara! Anmäl ditt intresse till oss, så hör vi av oss när det är dags för nästa kursstart.

Michaela Persson

Förskollärare, Maria kyrka

Marina Thunholm

Assistent i barn- och ungdomsarbetet, Viksjö kyrka