Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Bibelsamtal och fika

Välkommen på tisdagsfika kring den kommande söndagens texter! Tisdagar i udda veckor kl 12:45-14 i Järfälla kyrkas församlingshem.

Ledig på en tisdag? Välkommen till en stunds fika och öppen gemenskap med samtal kring den kommande söndagens Bibeltexter! Tisdagar i udda veckor i nedervåningen i Järfälla kyrkas församlingshem.

Praktiskt

Dag och tid Tisdagar i udda veckor kl 12:45-14
Datum HT 2019 börjar 27 augusti
Plats Järfälla kyrkas församlingshem, Kyrkvägen 8, Barkarby
Anmälan Träffarna är öppna, kom när du kan! Vill du ha fika är det bra om du meddelar Birgitta på 070-393 35 94.

Anders Gezelius Hägglund

S:t Lukas kyrka, Präst