Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Bårtäcken

Bårtäcken är ett fint och miljövänligt alternativ till blomsteruppsättning på kistan.

Bårtäcket i Järfälla kyrka utrullat på kyrkgolvet. Beige med kors broderat i guldtråd.

Bårtäcke Järfälla kyrka

Bårtäcke på golvet i Maria kyrka. Vävt med nedersta sjättedelen grön och övriga ytan blå. Smalt kors i gult / guld.

Bårtäcke Maria kyrka

Bårtäcket i S:t Lukas kyrka, plant utlagt. Vävt i en övergång från ljusblått till blekgult. Smalt kors i guld / gult med röda kanter och gröna bladknippen närmast centrum

Bårtäcke S:t Lukas kyrka

Blått bårtäcke med inre rektangel i vit spets utbrett på golvet i Viksjö kyrka

Bårtäcke Viksjö kyrka

Bårtäcket i Pilgrimskapellet draperat över en kista. Fyra stora ljusstakar omger kistan och en vit blombukett ligger på golvet.

Bårtäcke Pilgrimskapellet