Två personer håller om varandras händer.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Diakoni

Läs mer nedan om Kyrklunch, Bokcafé, Tisdagsträff, Torsdagsträff, Lunch Jämshög, Café Olofström och Café Jämshög! Känner du dig orolig, ensam och behöver prata, välkommen att ringa vår diakon Under sommaren pausas vissas av våra grupper, mer information hittar du under respektive grupp.

• Kyrklunch varje onsdag i Olofströms församlingsgård
  • Bokcafé i entren, varje onsdag, Olofströms församlingsgård
  • Tisdagsträff Olofström och Torsdagsträff Jämshög
  • Café Olofström och Café Jämshög
  • Lunch Jämshög
  • Besöksgrupp
  • Enskilda samtal

Vill du bli volontär? Kontakta vår diakon Bodil

Några äldre personer sitter vid ett bord och äter soppa och samtalar.

Kyrklunch med andakt

Kyrklunch med liten andakt, onsdagar klockan 12.00 i Olofströms församlingsgård. Lunchen startar igen den 24 augusti efter sommaruppehållet OBS vecka 37 blir lunchen på tisdagen 13 september istället för onsdagen!

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

CAFÉ

Vi ses i varm gemenskap över en kopp kaffe!

Bokcafé!

Välkommen till vårt Bokcafé som finns i entrén i Olofströms församlingsgård. Vi träffas varje onsdag mellan 10 – 12. Vi dricker kaffe/ te och fikar på småkakor. Här pratar vi om allt mellan himmel och jord, tipsar om böcker, läser dikter och trivs tillsammans. Varmt välkommen!

Tisdagsträff och Torsdagsträff

Träffar med program, kaffeservering (30kr) och andakt. Just nu sommaruppehåll, våra träffar startar Tisdagsträff Olofström den 23 augusti och Torsdagsträff Jämshög 1 september. VI SES!

Lunch Jämshög

Lunch med liten andakt den 13 oktober och 10 november klockan 12.00 Petrusgården i Jämshög

Enskilda samtal

Om Du vill prata med någon om dig själv, dina tankar och det som berör ditt liv, välkommen att ringa diakon Bodil Wrangsjö (0454 - 977 56) för enskilt samtal.

Två kvinnor sitter vid matbordet och pratar.

Besök på äldreboenden och uppvaktningar

Med hänsyn till de äldre ställer vi tillsvidare in besök på äldreboenden och hembesök. Födelsedagsuppvaktningar ersätter vi tillsvidare med en liten vykorts-hälsning!

Öppen kyrka!

Vi har våra kyrkor öppna för dig som är frisk och vill besöka oss. Sitt ner en stund i Olofströms eller Jämshögs kyrka och tänd gärna ett andaktsljus i ljusbärarna. Våra kyrkor är öppna vardagar 9-15 Välkommen till oss!