Foto: Sara Lejonclou

Barn och Ungdom

Till oss får du komma precis som du är. Vi har olika verksamheter för barn och ungdomar mellan 0-25 år. Klicka på de olika flikarna och hitta just Din grupp!

Kyrkis

Välkommen både små som stora till våra Kyrkis-träffar!

Pysselklubb

En klubb för dig från Förskoleklass upp till årskurs 6

Lärjungarna

Träffpunkten för barn och ungdomar som behöver en mindre grupp

Scouter

En chans att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer.

Konfirmandassistent

För dig som varit konfirmand och vill fortsätta en ledarutbildning och vara med som ideell ung ledare för konfagrupper.

Vi ses gruppen

En grupp för ungdomar/unga vuxna med behov av särskilt stöd som tidigare varit med i ”Lärjungarna” eller varit med som konfirmand i ”Du & Jag konfagruppen”.

Konfirmation Du och Jag

En konfirmationsläsning för ungdomar med behov av särskilt stöd.

Konfirmation Idre - Särna

Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

Under senare år har en samisk frälsarkrans utformats med klassiskt samiska material som renhorn, renskinn och snören.

Samisk konfirmation

Det samiska konfirmandlägret pausar 2023. Ett utvecklingsarbete pågår just nu med att fram en ny vision och koncept. Under hösten erbjuds ett läger för samiska ungdomar som konfirmerats i församling.