Babysång

Kom sjung, ramsa och gläds med din bebis. Här samlas vi, med de små barnen i åldern 0–8 månader och 8-18 månader, för att sjunga och röra oss till musik. Nu är vårens platser till våra uppskattade grupper för babysång släppta. Välkommen med din anmälan!

Kom,sjung, ramsa och gläds med din Bebis!

Babysång är ett tillfälle för dig som är föräldraledig att få njuta av sång, musik och rytmik tillsammans med ditt barn. Gemenskapen tillsammans med andra föräldrar och barn gör det ännu roligare. Musik tillsammans med text, rim och rörelser stimulerar alla sinnen såväl som motoriken och språket.

Verksamheten är gratis och vi fikar tillsammans för självkostnadspris! För att du som förälder och vuxen ska få så mycket glädje av babysången rekommenderar vi att äldre syskon inte följer med.

Ljungdalakyrkan, Dämmevägen 12

• 0–8 månader. Onsdagar 11.15–12.00. Terminen våren 2019 börjar vecka 3.

• 8–18 månader. Onsdagar 13.00–13.45. Terminen våren 2019 börjar vecka 3.

Fika för båda grupperna kl.12.00-13.00

I Ljungdalakyrkan möter du Ingrid Gunnarsson.

Västerkyrkan, Drottninggatan 32

• 8–18 månader. Tisdagar 9.30–10.15. Terminen våren 2019 börjar vecka 3.

I Västerkyrkan möter du Anette Larsson.

Anette Larsson

Hässleholms församling