INSTÄLLT - Babysång

Kom och sjung, ramsa och gläds med din bebis. Här samlas vi, med de små barnen i åldern 0–8 månader och 8-18 månader, för att sjunga och röra oss till musik. Välkommen med din anmälan!

Kom,sjung, ramsa och gläds med din Bebis!

Babysång är ett tillfälle för dig som är föräldraledig att få njuta av sång, musik och rytmik tillsammans med ditt barn. Gemenskapen tillsammans med andra föräldrar och barn gör det ännu roligare. Musik tillsammans med text, rim och rörelser stimulerar alla sinnen såväl som motoriken och språket. 

Verksamheten är gratis och vi fikar tillsammans för självkostnadspris! För att du som förälder och vuxen ska få så mycket glädje av babysången rekommenderar vi att äldre syskon inte följer med.

Ljungdalakyrkan, Dämmevägen 12

  • 0–8 månader. Onsdagar 13.00-13.45. Terminen våren 2021är planerad börja den 27 januari men vi återkommer till er som anmäler er med mer information. Ledare Ingrid Gunnarsson

Anmäl dig här

  • 8–18 månader. Onsdagar 11.15–12.00. Terminen våren 2021är planerad börja den 27 januari men vi återkommer till er som anmäler er med mer information. Ledare Anette Larsson

Anmäl dig här

Fika för båda grupperna kl.12.00-13.00

 

Anette Larsson

Anette Larsson

Hässleholms församling

Kantor, Körledare

Ingrid Gunnarsson

Ingrid Gunnarsson

Hässleholms församling

Kantor, Körledare