Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Boka dop

Om du vill boka dop och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

- Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade.

- Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Om ni är flera som vill döpas på samma tid (t ex syskon), fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.

- När din bokningsförfrågan skickats till oss, gör vi en avstämning och återkommer till dig inom 5 arbetsdagar. Först då är bokningen definitiv.

- Det finns möjlighet att låna lokal för dopkalas. Det framgår vid respektive doptid i kalendern om det finns en lokal tillgänglig.

- Det finns möjlighet att låna dopklänning.

-  Det går att boka tid för dop via webben senast fyra veckor före doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar, vill ha dopet i en annan kyrka/plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller e-post.

Vid frågor kontakta oss på 08-555 670 10 eller haninge.bokning@svenskakyrkan.se