Foto: Svenska kyrkan/IKON

Onsdagsgruppen

En barngrupp för barn i åldrarna 0-6 år

PGA LOCK DOWN INGEN BARNGRUPP FÖR TILLFÄLLE!

_________________________________________________________

Denna grupp samlar småbarn med sin(a) föräldrar/förälder eller mor/farförälder varje onsdag kl 15:30- kl 17:30 i kyrkans lokaler.

"Dragspelshjärtan"
Dragspelshjärtan Foto: ms

Vi vill erbjuda en mötesplats för stora och små bosatta i eller runt Hamburg, norra Tyskland. Träffarna inleds med trevlig mingel följd av en längre gemensam sångsamling och avslutas sedan med en pysselstund för de barn som vill. Syftet är att även erbjuda ett tillfälle för föräldrar att få träffa andra föräldrar i liknande sitution och därmed ge dem möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter. Saft, kaffe och kanelbullar serveras naturligtvis också för en liten slant.

För deltagandet i barngruppen krävs att du blir medlem i församlingen. Medlemskapet som familj kostar 100,- € per år. All pysselmaterial är inklusive; du betalar endast för fika. Kul om du vill vara med!

Ledning: Laila Bredenow laila.bredenow@freenet.de