Foto: Svenska kyrkan/IKON

Barngruppen på onsdagar

Kl. 15:30 i caféet fr.o.m. 15 september 2021

Vi bjuder in till barnsamling varje onsdag kl 15:30, med början igen den 15 september 2021. Vi vill ha föranmälan senast under tisdagen, dagen innan på hamburg@svenskakyrkan.se.
_________________________________________________________

Denna grupp samlar småbarn med sin(a) föräldrar/förälder eller mor/farförälder varje onsdag eftermiddag i kyrkans lokaler.

"Dragspelshjärtan"
Dragspelshjärtan Foto: ms

Vi vill erbjuda en mötesplats för stora och små bosatta i eller runt Hamburg, norra Tyskland. Träffarna inleds med trevlig mingel följd av en längre gemensam sångsamling och avslutas sedan med en pysselstund för de barn som vill. Syftet är att även erbjuda ett tillfälle för föräldrar att få träffa andra föräldrar i liknande sitution och därmed ge dem möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter. Saft, kaffe och kanelbullar serveras naturligtvis också för en liten slant.

För deltagandet i barngruppen ber vi dig att du blir medlem i församlingen. Medlemskapet som familj kostar 100,- € per år. All pysselmaterial är inklusive; du betalar endast för fika. Kul om du vill vara med!

Ledning: Laila Bredenow, hamburg@svenskakyrkan.se eller laila.bredenow52@gmail.com