Foto: Svenska kyrkan/IKON

Barngruppen på onsdagar

Kl. 16:00 i caféet. Gruppen är tänkt för småbarn och förskolebarn tillsammans med sin(a) föräldrar eller mor/farföräldrar

Denna grupp samlar småbarn med sin(a) föräldrar/förälder eller mor/farförälder varje onsdag eftermiddag i kyrkans lokaler.

Vi vill erbjuda en mötesplats för stora och små bosatta i eller runt Hamburg, norra Tyskland. Träffarna inleds med trevlig mingel följd av en längre gemensam sångsamling och avslutas sedan med en pysselstund för de barn som vill. Syftet är att även erbjuda ett tillfälle för föräldrar att få träffa andra föräldrar i liknande sitution och därmed ge dem möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter. Saft, kaffe och kanelbullar serveras naturligtvis också för en liten slant.

"Dragspelshjärtan"
Dragspelshjärtan Foto: ms

För deltagandet i barngruppen ber vi dig att du blir medlem i församlingen. Medlemskapet som familj kostar 100,- € per år. All pysselmaterial är inklusive; du betalar endast för fika. Kul om du vill vara med!

Församlingsliv i Hamburg

Bli medlem

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg! Vi är en gren ev Svenska kyrkan men står som svensk utlandsförsamling (SKUT) nästan helt på egna ben. Vi välkomnar dig att bli medlem hos oss.