Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Krubbvisning

Måndagen den 9 december kommer vi att ha två öppna visningar av Julkrubban och en liten musikteater som handlar om julen och dess budskap i Gustaf Vasa Kyrka vid Odenplan.

Vi skulle bli jätteglada om ni skulle vilja komma med era förskole och eventuella lågstadiebarn. Ring eller maila för att boka om ni vill komma och berätta med hur många barn! Innan föreställningen bjuder vi på pepparkakor och alkoholfri glögg i vapenhuset, entrén mot Odenplan!