Grythyttans församling

Kontakt

Grythyttans församling Besöksadress: Skolgatan 8, 71260 Grythyttan Postadress: Box 9, 71202 GRYTHYTTAN Telefon: +46(591)14021 E-post till Grythyttans församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grythyttans församling

Torrvarpen Bild: Lars Göran Lannergård

Jag ber för den dag som nu börjar gry i den tidiga morgonens timma. Om Guds nåd jag vill be så jag himlen kan se och dess närhet på jorden förnimma. Jag ber om en dag som ger klarhet och ljus över skuggor och dagrar i livet då de frågor jag har kan finna ett svar fast ingenting självklart är givet. Jag ber om en dag då det mörka blir ljust och ger frid över stormiga stränder. Om en dag då jag ser allt det goda som sker och är givet av kärlekens händer. Jag talar med Gud om hans närhet och nåd och om vilan när aftonen skymmer. Och när mörkret tar vid vill jag be om Guds frid och en natt som är fri från bekymmer.

Ivar Karlstrand

Nu kan du Swisha din kollekt direkt till Grythyttans församling

Nummer: 123 571 96 04

För övriga inbetalningar använder du

Nummer: 123 677 80 21

Glöm inte att ange vad betalningen avser.(Ex. "Kollekt Bönsöndagen",    "Hyra församlingshemmet")

Kyrkval den 17 september!

Den 17 september har du möjlighet att påverka hur du vill att Svenska kyrkan i Grythyttan skall se ut om 5 år eller 10 år. Med din röst är du med om att församlingen får vara en levande, demokratisk församling inom Svenska kyrkan.

Det här är vad valet handlar om

Klicka på länken för att få veta mer www.svenskakyrkan.se/kyrkoval