Foto: Ikon

Kollekter, gåvor och bidrag

I samband med offentlig gudstjänst och andaktsstund får kollekt tas upp. Ibland går hela eller delar av kollekten till Svenska Kyrkans Unga. Här kan du läsa om olika sorts kollekter samt om vilka bidrag som finns att söka om du vill åka på något av våra läger.

Församlingskollekt

Vissa söndagar är det församlingen själva som bestämmer vilket ändamål kollekten ska gå till. Kontakta ert kyrkoråd och fråga om en sådan kollekt under året skulle kunna gå till Svenska Kyrkans Ungas verksamhet.

Stiftskollekt

Söndagen den 28 augusti 2022 är det stiftskollekt till Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift. Innan den söndagen kommer du att hitta mer information och kollektcirkulär här.

Rikskollekter 2021-2022

• 12 december 2021
  • 30 januari 2022
  • 27 mars 2022
  • 26 maj 2022
  • 11 december 2022

Ladda ner affischer och material inför rikskollekter här.

Swisha en gåva till oss

Du vet väl att du kan att skicka en gåva till Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift för att stötta vårt arbete. Vi har nu ett swishnummer som kan skicka kollekt eller gåvor till, numret är 123 599 66 24. Ange meddelande: Gåva .

Vill du veta mer?

Kontakta mig gärna!